25 éves az Udvarhelyszéki RMDSZ

25 év távlatából ünnepi küldöttgyűlésen tekintett vissza az Udvarhelyszéki RMDSZ. A kezdetek, a hosszú évek és a jelen eseményei találkoztak a felszólalásokban, amelyek erős elkötelezettségről, közszolgálatról és a nemzet iránti...


Bővebb...

Udvarhelyszékiek Brüsszelben

Az elmúlt héten Sógor Csaba és Winkler Gyula európai parlamenti képviselő meghívására brüsszeli munkalátogatáson vett részt az udvarhelyszéki és gyergyó térségi önkormányzati csapat.  A három napos program lehetőséget adott betekinteni...


Bővebb...
01
Nyomtatás

Együttcselekvés minden szinten

.

Udvarhelyszéki polgármesterek tanácskoztak pénteken, január 13-án Küküllőkeményfalván. Az eseménynek, melyen a községi polgármesterek mellett Székelyudvarhely elöljárói is részt vettek, hagyománya van a szövetség helyi szervezetének körében.

Nyomtatás

Felelősök helyett megoldásokat keresünk

.

A Korondra tervezett hulladékátrakó és tömörítő állomás kapcsán tartottak sajtótájékoztatót 2017. január 11-én délután Bíró Barna Botond és Barti Tihamér, a Hargita Megyei Önkormányzat alelnökei, az udvarhelyszéki RMDSZ-es megyei tanácsosok, Katona Mihály, Korond polgármestere, valamint a község alpolgármestere és RMDSZ-es tanácsosai.

Nyomtatás

A vasárnapi szavazáson múlik, hogy milyen lesz a jövőnk

.

Fontos esemény előtt az erdélyi magyarság: a vasárnapi szavazáson múlik, milyen lesz a jövőnk, milyen lehetőségeink lesznek a későbbiekben, hogyan éli majd napjait ez a közösség. Erről szólt tegnap Malomfalván és Farkaslakán a fórum, melyen a vasárnapi parlamenti választásokon induló udvarhelyszéki jelöltek vettek részt. Ma azonban a székelykeresztúri kórház ünnepi eseményén, és Énlakán tették tiszteletüket az új ravatalozó átadása alkalmából, illetve zárták a körutat a bögözi falufórummal.

Created by New Experience Soft 2012 ©